a wasze komputery tez pokazyja spalanie tylko teoretyczne? :roll:
Ma ktoś oznaczenie baterii do kluczyka (scyzoryk)
Zwiń
X
-
tak, dakładnie takie oznaczenie.Zamieszczone przez dariuspoloCR2032DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
he czyli identyczne są na płytach głównych .... No dobra Panowie a teraz krótka instrukcja jak rozebrać to cholerstwo...? i pytanie od kolegi z VW cała obudowa mu pękła i się rozleciała czy i gdzie da się dorobić kluczyk scyzoryk ? Podejżewam zę ASO najszybciej ale taka usługa może być droga ... prawda ?
Komentarz
-
-
Mogę to zrobić, zapraszam.Zamieszczone przez wasylcała obudowa mu pękła i się rozleciała czy i gdzie da się dorobić kluczyk scyzorykDigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
-
A ja poszedłem do zegarmistrza. Wymienił baterię i zapłaciłem 10 zł, więc chyba nie opłaca się kombinować. A swoją drogą rozebranie kluczyka jest bardzo proste, http://www.riskin.org/vwkey/ robiłem to z ciekawości i nie ma z tym żadnych problemów. Bateria CR2032
Komentarz
-
-
Nie wiem jak Ty to zrobiłeś, ale ja próbuję tak jak według rynku i nic. Chwytam, ciągnę i nic. Albo masz tak mini palce, że możesz to chwycić dobrze i pociągnąć, albo jest jeszcze inny sposób na otworzenie tegoZamieszczone przez wezykA ja poszedłem do zegarmistrza. Wymienił baterię i zapłaciłem 10 zł, więc chyba nie opłaca się kombinować. A swoją drogą rozebranie kluczyka jest bardzo proste, http://www.riskin.org/vwkey/ robiłem to z ciekawości i nie ma z tym żadnych problemów. Bateria CR2032
Komentarz
-
-
Zonie upadł pilot z swojej fabii (też ma scyzoryk) i sie złamało uszko. Czy jak kupie nowy kluczyk i przełożę bebechy z starego do nowego (czyli w tym czasie odłączę baterie na jakiś czas ok 5 min) po poskładaniu wszystkiego pilot będzie działał ?OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zmień tylko uszko, bo w podstawie jest transpopnder immobilisera i będzie konieczność zakodowania.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
-
Krzych, no ale zeby zmienić uszko muszę go rozebrać prawda ? A tym samym odłączę baterie. Czy jest inny sposób na zmianę uszka ?? :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Koledzy jaka na przyszłość chciałbym wiedzieć jaka jest bateria (oznaczenie, bo na początku pisali koledzy od O1) w pilocie centralnego (ten składany kluczyk)? Moje to O2Tour.Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Taka sama jest w Tour O2. Właśnie otwarłem pokrywę pilota małym śrubokrętem zegarmistrzowskim. Od strony otwieranego kluczyka ma jeden duży zaczep, a po przeciwnej dwa małe. Łatwiej jest otworzyć zaczynając od podważenia tych małych zaczepów. Jest to pokrywa od strony znaczka SKODA, ale ta bliżej uszka. Pokrywa ma wewnątrz uszczelkę silikonową chroniącą wnętrze przed wilgocią.Zamieszczone przez maciejpnzapewne taka sama bo w O2 tez jest CR2032
Pozdrawiam
Komentarz
-

Komentarz